Shopping Cart

Hívj minket bátran: +36 70 561 8467

Free worldwide shipping on all orders over $50

Az ideális munkavédelmi nadrágok ismérvei

Megfelelő munkavédelmi ruházat vásárlásakor nagyon fontos, hogy a kiválasztott ruhadarab kellőképpen be tudja tölteni funkcióját. A munkavédelmi ruháknak több szempontból is eleget kell tenniük ahhoz, hogy hozzá tudjanak járulni a hatékony és biztonságos munkavégzéshez. Az egyik legfontosabb ruha a munkavédelmi nadrág.

Munkavédelmi nadrágok
Az ideális munkavédelmi nadrág speciális kialakításának köszönhetően kényelmes, védelmet nyújt és a térdelés is kevésbé megterhelő benne.

Bármilyen munkavédelmi nadrág típusról legyen is szó a minőségnek, a kényelemnek és biztonságnak mindenképpen találkoznia kell. A jól megválasztott kialakítású nadrágok könnyed viseletet nyújtanak, akár hosszú akár rövid nadrág viseléséről legyen szó. A kopásálló kialakítású és magas minőségű anyagból készült nadrágok rugalmasak, ezért térdelés, guggolás és mászás közben sem feszülnek, használatuk hosszú távra tervezhető.

Kapható univerzális nadrág, mely bármilyen munkavégzéshez, hidegben és melegben is jó választás. Vannak zsebekkel elellátott típusok, melyeknek zsebeiben a munkavégzéshez szükséges eszközöket is lehet tárolni. Megtalálhatók a testalkathoz leginkább passzoló nadrágok, állítható derékrésszel. Szinte az összes típus megerősített anyagú a térd résznél, megtalálhatók a bevarrt térdvédő betéttel ellátott darabok is.

Munkavédelmi nadrágok
A biztonságot garantálják a fényvisszaverő csíkokkal és élénk színekkel rendelkező jól láthatósági munkásnadrágok, melyek a sötétben is könnyedén észrevehetők.

Ha lehetőség van nyáron rövidnadrágban dolgozni, praktikus tároló zsebekkel, szerszámtartó szalaggal varrt munkásnadrág is elérhető. Léteznek kifejezetten munkavédelmi farmernadrágok is, melyeken szintén megtalálhatók az extra tároló zsebek és egyre több a térdvédős típus is.

Válassza ki a legideálisabb fazonokat, dolgozzon kényelmesen és biztonságban munkavédelmi nadrágjainkban!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Free Worldwide shipping

On all orders above $50

Easy 30 days returns

30 days money back guarantee

International Warranty

Offered in the country of usage

100% Secure Checkout

PayPal / MasterCard / Visa