Munkavédelmi bakancs választása praktikusan!

Testi épségünk és egészségünk megőrzésénél munkavégzés alatt sincsen fontosabb.
A megfelelő munkaruházat nélkülözhetetlen kiegészítője a minőségi, és vannak szakmák, melyeknél a biztonságos munkavégzéshez is. A lábak védelme és kényelme kiemelten fontos szempont.
Egy jól felszerelt munkavédelmi bakancs egyszerre gondoskodik lábunk tökéletes védelméről és biztosít könnyed viseletet számunkra.

shoe2
Munkavédelmi bakancs

Egy hatékony és védelmet nyújtó munkavédelmi bakancsban a legnagyobb hidegben sem okoz gondot a munka, mert képes megelőzni lábunk kihűlését, nem ázik be, szárazon is tart és nem csúszik.

Miért elengedhetetlen a kényelmes lábbeli a hatékony munkavégzéshez?
Több órát, akár egész napokat is kénytelenek vagyunk cipőben tölteni bizonyos munkakörülmények között. Komfortos bakancs viselésével elkerülhetjük a sebeket, hólyagokat, valamint az érzést, amikor egész nap töri a lábunkat a lábbeli.

Hogyan találja meg az Ön számára legideálisabb munkavédelmi bakancsot?

Több szempontot is figyelembe kell vennie munkavédelmi lábbeli kiválasztásánál:

  1. Legyen a teljes munkaidő alatt komfortos a viselése! Hosszútávon kizárólag akkor lesz kényelmes a lábbeli, ha tökéletes illeszkedik a lábához, alátámasztja a talpát, támogatja a mozgását és a testtartását.
  2. Kulcsfontosságú a megfelelő méret kiválasztás! Elősegíti vele a megfelelő tartást és elkerülhető az ízületi problémák kialakulása.
  3. Feleljen meg a védelmi funkcióknak! Érdemes odafigyelnie, hogy a bakancs biztos állást, járást és guggolást biztosítson.
  4. Vizsgálja a bakancsokat a talp kialakítása alapján. Hajlékonyságuk és ellenálló képességük ellenőrzésére mindig figyelmet kell fordítani.
  5. Vízhatlan kialakítás! Amennyiben vízhatlan bakancs vásárlása a cél, érdemes az S3-as védelmi fokozattal ellátott bakancsaink közül válogatnia.

Érezze magát kényelmesen és biztonságban munkavédelmi bakancsában!

További információkért, akcióért, újdonságokért, szakmai hírekért látogassa meg Facebook oldalunkat!

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük