Munkavédelmi bakancsok választása praktikusan!

Testi épségünk és egészségünk megőrzésénél munkavégzés alatt sincsen fontosabb.
A megfelelő munkaruházat nélkülözhetetlen kiegészítője a minőségi, és vannak szakmák, melyeknél a biztonságos munkavégzéshez is. A lábak védelme és kényelme kiemelten fontos szempont.
A jól felszerelt munkavédelmi bakancsok egyszerre gondoskodnak lábunk tökéletes védelméről és biztosítanak könnyed viseletet számunkra.

Munkavédelmi bakancsok

Munkavédelmi bakancsok

shoe2
Munkavédelmi bakancs

Egy hatékony és védelmet nyújtó munkavédelmi bakancsban a legnagyobb hidegben sem okoz gondot a munka, mert képes megelőzni lábunk kihűlését, nem ázik be, szárazon is tart és nem csúszik.

Miért elengedhetetlen a kényelmes lábbeli a hatékony munkavégzéshez?
Több órát, akár egész napokat is kénytelenek vagyunk cipőben tölteni bizonyos munkakörülmények között. Komfortos bakancs viselésével elkerülhetjük a sebeket, hólyagokat, valamint az érzést, amikor egész nap töri a lábunkat a lábbeli.

Hogyan találja meg az Ön számára legideálisabb munkavédelmi lábbelit?

Több szempontot is figyelembe kell vennie munkavédelmi bakancsok kiválasztásánál:
  1. Legyen a teljes munkaidő alatt komfortos a viselése! Hosszútávon kizárólag akkor lesz kényelmes a lábbeli, ha tökéletes illeszkedik a lábához, alátámasztja a talpát, támogatja a mozgását és a testtartását.
  2. Kulcsfontosságú a megfelelő méret kiválasztás! Elősegíti vele a megfelelő tartást és elkerülhető az ízületi problémák kialakulása.
  3. Feleljen meg a védelmi funkcióknak! Érdemes odafigyelnie, hogy a bakancs biztos állást, járást és guggolást biztosítson.
  4. Vizsgálja a bakancsokat a talp kialakítása alapján. Hajlékonyságuk és ellenálló képességük ellenőrzésére mindig figyelmet kell fordítani.
  5. Vízhatlan kialakítás! Amennyiben vízhatlan bakancs vásárlása a cél, érdemes az S3-as védelmi fokozattal ellátott bakancsaink közül válogatnia.

Érezze magát kényelmesen és biztonságban munkavédelmi bakancsában!

További információkért, akcióért, újdonságokért, szakmai hírekért látogassa meg Facebook oldalunkat!

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük