Shopping Cart

Hívj minket bátran: +36 70 561 8467

Free worldwide shipping on all orders over $50

Kalapácsok

Kalapácsok: a szakmunkák legalapvetőbb szerszámai

Ahány kalapács annyi munka! A kalapácsokat széles körben használják. A különböző típusú kalapácsok egyszerűsítik az építési és szerelési munkákat.

Kalapácsok
A kalapácsfej súlya és a nyél hossza határozza meg az ütések erejét.

A nagy erőkifejtést igénylő munkákhoz nagyobb súlyú kalapácsot kell használni. A súlynövekedéssel együtt természetesen a kalapács fejmérete és nyélhossza is növekszik. A kalapácsfejek kialakítása változó célirányosan az adott szakterület igényeihez, súlyuk pedig a műveletek erőigényéhez igazodik. A nyél a kalapácsok másik lényeges alkatrésze. A fanyelű kalapácsok mellett már rengeteg, az ergonómiai igényeknek is megfelelően kialakított típusok is elérhetőek.

Felületi munka elvégzésére érdemes a kisebb súlyú, hosszú nyelű kalapácsok között válogatni, valamint jó tudni, hogy a nagy súlyú típusokkal végzett, lassabb ütések ereje a munkadarab mélyébe is hat. Amikor egy tárgy elmozdítása a cél a kalapács méretét attól függően kell kiválasztani, hogy milyen keménységű és mekkora súlya van a tárgynak, illetve milyen közegbe szükséges bejuttatni. Apró ütésekkel végzett, inkább igazítási célokra a kőműves kalapács a legmegfelelőbb eszköz.

Kalapácsok
Kisebb munkához – például szög beverése – közepes súlyú kalapácsot érdemes használni, amit megfelelő erővel lehet megütni, de nem nehéz megemelni és mozgatni.

Egyszerűsítse le a munkát magas minőségű kalapácsaink segítségével!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Free Worldwide shipping

On all orders above $50

Easy 30 days returns

30 days money back guarantee

International Warranty

Offered in the country of usage

100% Secure Checkout

PayPal / MasterCard / Visa