Shopping Cart

Hívj minket bátran: +36 70 561 8467

Free worldwide shipping on all orders over $50

Láthatósági ruhák

Láthatósági ruhák a biztonságos munkavégzés érdekében

Jól láthatósági öltözetre szinte minden olyan munkavégzés során szükség van, ahol nem számítanának a munkát végző jelenlétére. A megfelelő láthatósági ruha minden időjárási viszonyban biztosítja a láthatóságot, a kényelmet és a könnyed mozgás szabadságát.

Láthatósági ruhák
Azokon a munkahelyeken, ahol fontos a jól láthatóság, a láthatósági ruha a személyes védelmet segíti.

Sok olyan helyzet van, ahol elengedhetetlen látványosan kitűnni a környezetből. A közlekedés az egyik legkritikusabb terület. Hogy a közlekedő járművek könnyebben lássák viselőjüket, a fényviszonyoktól függően, szükség lehet láthatósági munkaruházatra. Az építkezéseken is gyakran zajlanak veszélyes munkafolyamatok. Fontos, hogy akár egyetlen pillantással meg lehessen állapítani, hogy a kockázatos területeken tartózkodik-e valaki.

Számos baleset megelőzhető azzal, ha sötétben, félhomályban vagy nem megfelelő látási viszonyok is biztosítva van a láthatóság. Első ránézésre csak floureszkáló színű ruhadaraboknak tűnnek, de viseletük életeket menthet. A fényvisszaverő anyagok az úgynevezett retroreflexió elve alapján működnek. Függetlenül attól, hogy milyen irányban esik rájuk fény, nagyjából a beesés irányával azonos irányba verik vissza a fényt. A fényvisszaverő csíkok alapszíne is komoly jelentőséggel bír. A legtöbb jól láthatósági ruha sárga, narancs vagy vörös fluoreszkáló árnyalatú – az elnyelt fénysugárnál nagyobb hullámhosszú fénysugarat bocsátanak ki. Ezek a fluoreszkáló színek az átlagosnál feltűnőbbek, ezért nappali fényviszonyok között is jól láthatóságot biztosítanak.

Legyen minden fény- és időjárási körülmények között biztosítva láthatósági ruházatainkban!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Free Worldwide shipping

On all orders above $50

Easy 30 days returns

30 days money back guarantee

International Warranty

Offered in the country of usage

100% Secure Checkout

PayPal / MasterCard / Visa