KING STONE WASSER-DUO kétkomponensű kenhető vízszigetelés
22 724 Ft24 753 Ft Opciók kiválasztása
Akció!

KING STONE WASSER-DUO kétkomponensű kenhető vízszigetelés

22 724 Ft24 753 Ft

-9%

KING STONE WASSER-DUO kétkomponensű kenhető vízszigetelés, Alkalmazási terület: fürdőszobák, zuhanyzók, erkélyek, teraszok, medencék hidegburkolati rétegrendjében, épületszerkezetek víz elleni szigeteléseként

Ingyenes házhoz szállítás Budapesten 100 000 Ft feletti rendeléseknél

 • Akár 14 napos vételár-visszatérítés
 • Gyors, biztonságos kiszállítás, nagy tételben is
Garantáltan biztonságos fizetés

Barion, hosziget.com

KING STONE WASSER-DUO kétkomponensű kenhető vízszigetelés tulajdonságai

Ezek a termékek egyedileg az önök kérésére kerülnek gyártásba, ezért a 14 napos elállási jog nem vonatkozik ezen termékekre.

KING STONE WASSER-DUO kétkomponensű kenhető vízszigetelés adatai

 • Kiszerelés: 25 kg, 8,3 kg
 • Kiadósság: VD-A 25 kg, 8,3 kg
 • Gyártó: KING STONE
 • Termékcsoport: Vízszigetelések
 • Alkalmazási terület: fürdőszobák, zuhanyzók, erkélyek, teraszok, medencék hidegburkolati rétegrendjében, épületszerkezetek víz elleni szigeteléseként
 • Felhasználás: kültéri és beltéri
 • Anyagigény: 1,7 kg/m2/réteg a felülettől és a szívóképességtől függően
 • Kiadósság: VD-A 25 kg, 8,3 kg
 • ~20m2/33,3kg/mm

 • Hígítás: nem higítható tovább
 • Rétegvastagság: 2 mm
 • Keverék színe: szürke
 • Felhordás eszközei: rozsdamentes glettvas, ecset, henger
 • Átvonhatóság: 4-6 óra
 • Járható, burkolható: ~24 óra
 • Hőmérséklet: +5°C – +25°C között
 • Páratartalom: a megadott értékek 42% relatív páratartalom mellett 20°C-on értendőek
 • Tapadószilárdság (28 napos): 1,64 mPa
 • Tűzvédelmi besorolás: F
Kétkomponensű, vizes bázisú, felhasználásra kész, flexibilis, vízzáró, nagy rugalmasságú, egyszerűen felhordható, repedésáthidaló képességgel bíró kenhető szigetelés.
LEÍRÁS/ANYAGÖSSZETÉTEL

Kétkomponensű, szürke színű, vizes bázisú, felhasználásra kész, flexibilis, vízzáró, nagy rugalmasságú, egyszerűen felhordható, repedésáthidaló képességgel bíró kenhető szigetelés.

ALKALMAZÁSI TERÜLET

Kül – és beltéri felhasználásra, fürdőszobák, zuhanyzók, erkélyek, teraszok, medencék hidegburkolati rétegrendjében. Épületszerkezetek, ásványi alapfelületek, betonfelületek védelmére és víz elleni szigeteléseként. A WASSER DUO alkalmazható negatív -és pozitív víznyomás elleni védelem esetén is. Nedves, nem kellően száraz alapfelületen a WASSER DUO nem használható!

ALAPFELÜLET JELLEMZŐI

Az alapfelület teljesen tiszta, szilárd, sérülésmentes, por – és szennyeződés, olaj, zsír, leválasztószer, illetve laza részektől mentes, valamint teljes rétegvastagságában száraz legyen. A felület legyen sík, homogén. Kültéri aljzatok esetén a felület lejtése minimum 1% legyen. a falcsatlakozások mentén hajlaterősítés szükséges. A nem megfelelően szilárd részeket a felhordás előtt el kell távolítani!

Erősen szívó alapfelületet a szívóképesség csökkentésére GROUND FIX mélyalapozóval alapozni szükséges. A WASSER DUO-t csak a mélyalapozó száradását követően szabad felhordani.

ALAPOZÁS

A szigetelendő felületet nedvszívásának csökkentésére szükséges a GROUND FIX univerzális mélyalapozó használata a megfelelő tapadás elősegítésére. A WASSER DUO kenhető vízszigetelő anyagot csak a mélyalapozó teljes száradása után szabad felhordani.

FELDOLGOZÁS MÓDJA

Habarcs előkészítése:

Alacsony fordulatszámú keverőgéppel folyamatosan keverve, öntse a poralakú A komponenst az előzőleg egy tiszta keverőedénybe kitöltött folyékony B komponenshez. Mindkét komponens teljes tartalmát egyszerre használja fel. Keverje a WASSER DUO-t alaposan mindaddig, amíg a habarcs tökéletesen simává, csomómentessé és homogénné válik. Győződjön meg arról, hogy az edény falára illetve aljára tapadt port is megfelelően elkeverte. A habarcsot kézzel ne keverje!

Habarcs felhordása:

A bekevert WASSER DUO-t 60 percen belül fel kell használni. A felület megfelelő előkészítése után először a szükséges rendszerkiegészítőket (pl. hajlaterősítő szalag, dilatációs szalag) helyezze el, és ragassza fel WASSER DUO-val. Az alaposan bekevert WASSER-DUO-t az előkészített alapfelületre két, egymástól független munkafolyamatban, hiánytalanul, egyenletes vastagságban a teljes felületre kell felhordani. A két réteg felhordása között a száradási időt meg kell várni! Ügyeljünk a teljes fedettségre és az egyenletes eloszlásra.

FONTOS TUDNIVALÓK

A termék felhordása és száradási ideje alatt a felületi és léghőmérséklet +5 és + 25 °C között legyen. Víznyomásnak kitett felületek esetén üvegszövet hálóerősítést szükséges alkalmazni, megfelelő átfedéssel. Az elkészült bevonatot védeni kell a hirtelen száradástól és a csapadéktól. A WASSER-DUO kenhető vízszigetelés párás, ködös, esős időben, illetve tűző napon nem használható. A rétegvastagság, hőmérséklet, páratartalom befolyásolja a száradási időt. Magas páratartalom és alacsony hőmérséklet késlelteti, magas hőmérséklet gyorsítja a kötést és a szilárdulást. A termékhez más anyagot hozzáadni tilos! Padlófűtéssel ellátott felület esetén az anyag bedolgozása és kötésideje alatt a fűtés ne üzemeljen! Termékeinkhez az A és B komponensek felhasználásán kívül más anyagot házilag hozzáadni nem szabad! Az elkészült felületre hidegburkolat ragasztása kizárólag Superflex vagy Premium csemperagasztóval történhet. A szerszámokat használat után vízzel azonnal mossuk el! A termék felhasználása szakértelmet igényel! Kérjük, hogy a tájékoztatóban leírtakat gondosan olvassák át, munkavégzés közben vegyék figyelembe, mert a gyártó csak a technológiai előírásoknak megfelelően, szakember által, az előírt jó minőségű felületre felhordott termékre vállal garanciát! Feltétlenül tartsák be az ide vonatkozó szakmai előírásokat! A kivitelezésből, illetve annak körülményeiből (felület, szerszám, időjárás, stb.) hiányosságaiból eredő károkért a felelősség nem a gyártót terheli!

MINŐSÍTÉSEK/TERMÉKSZABVÁNY

MSZ EN 14891

MŰSZAKI ALAPADATOK
Anyagigény: 1,7 kg/m2/réteg a felülettől és a szívóképességtől függően.
Az anyagigény tájékoztató jellegű, kis mértékben eltérhet a megadott mennyiségtől, a munkavégzési technológiától és az alapfelülettől függően.
Kiadósság ~20m2/33,3kg/mm
Hígítás:
Nem higítható tovább
Rétegvastagság: 2 mm
Keverék színe: szürke
Felhordás eszközei: rozsdamentes glettvas, ecset, henger,
Átvonhatóság: 4-6 óra.
Járható/Burkolható: ~24 óra.
Hőmérséklet: +5°C – +25°C között.
Páratartalom:  a megadott értékek 42% relatív páratartalom mellett 20°C-on értendőek.
Tapadószilárdság (28 napos): 1,64 mPa
Kültéri/beltéri: kültéri, beltéri felhasználásra.
Tűzvédelmi besorolás: F

 

További információk

Tömeg 2 kg
Méretek 50 × 50 cm
Gyártó

KING STONE

Termékcsoport

Vízszigetelések

Alkalmazási terület

fürdőszobák, zuhanyzók, erkélyek, teraszok, medencék hidegburkolati rétegrendjében, épületszerkezetek víz elleni szigeteléseként

Felhasználás

kültéri és beltéri

Anyagigény

1,7 kg/m2/réteg a felülettől és a szívóképességtől függően

Higítás

nem higítható tovább

Rétegvastagság

2 mm

Keverék színe

szürke

Felhordás eszközei

rozsdamentes glettvas, ecset, henger

Átvonhatóság

4-6 óra

Járható, burkolható

~24 óra

Hőmérséklet

#ERROR!

Páratartalom

a megadott értékek 42% relatív páratartalom mellett 20°C-on értendőek

tapadoszilardsag-28-napo

9847

Tűzvédelmi besorolás

F

Kiszerelés

25 kg, 8,3 kg

Kiadósság

VD-A 25 kg, VD-B 8 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„KING STONE WASSER-DUO kétkomponensű kenhető vízszigetelés” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük