KING STONE WASSER-SEAL folyékony vízzáró fólia
13 696 Ft25 758 Ft Opciók kiválasztása
Akció!

KING STONE WASSER-SEAL folyékony vízzáró fólia

13 696 Ft25 758 Ft

-9%

KING STONE WASSER-SEAL folyékony vízzáró fólia, Alkalmazási terület: üzemi és csapadékvíz elleni vízszigetelőként alkalmazható, hidegburkolatok alá, oldalfalakon és aljzatokon, gipszkarton szerkezeten

Ingyenes házhoz szállítás Budapesten 100 000 Ft feletti rendeléseknél

 • Akár 14 napos vételár-visszatérítés
 • Gyors, biztonságos kiszállítás, nagy tételben is
Garantáltan biztonságos fizetés

Barion, hosziget.com

KING STONE WASSER-SEAL folyékony vízzáró fólia tulajdonságai

Ezek a termékek egyedileg az önök kérésére kerülnek gyártásba, ezért a 14 napos elállási jog nem vonatkozik ezen termékekre.

KING STONE WASSER-SEAL folyékony vízzáró fólia adatai

 • Kiszerelés: 8 l, 4 l
 • Gyártó: KING STONE
 • Termékcsoport: Vízszigetelések
 • Alkalmazási terület: üzemi és csapadékvíz elleni vízszigetelőként alkalmazható, hidegburkolatok alá, oldalfalakon és aljzatokon, gipszkarton szerkezeten
 • Felhasználás: kültéri és beltéri
 • Anyagigény: 0,3–0,5 l /m2/2 réteg a felülettől és a szívóképességtől függően
 • Hígítás: csak első rétegben csapvízzel max. 25–30%-ban
 • javasolt rétegszám: 2-3 réteg
 • Felhordás eszközei: ecset, henger, szórópisztoly
 • Átvonhatóság: 4-6 óra
 • Járható, burkolható: ~24 óra
 • Hőmérséklet: +5°C – +25°C között
 • Páratartalom: a megadott értékek 42% relatív páratartalom mellett 20°C-on értendőek
 • Színválaszték: fehér
 • Tűzvédelmi beosorolás: tűzveszélyes

Vízzáró, rugalmas, repedésáthidaló képességgel rendelkező folyékony fólia. Kenhető szigetelés, alkalmazható kül- és beltérben.

LEÍRÁS/ANYAGÖSSZETÉTEL

Egykomponensű, vizes bázisú felhasználásra kész, vízzáró, rugalmas, repedésáthidaló képességgel bíró folyékony fólia, amely környezetbarát, oldószermentes, természetes ásványi töltőanyagokat, acryl kötőanyagot és tulajdonságjavító adalékokat tartalmaz.

ALKALMAZÁSI TERÜLET

A WASSER-SEAL folyékony fólia a burkolati rétegrendben üzemi és csapadékvíz elleni vízszigetelő rétegként alkalmazható, hidegburkolatok alá, kültérben és beltérben, oldalfalakon és aljzatokon. Impregnálódik a felület 100%-án, így a nedvesség nem tud az alapfelülethez jutni. Bedolgozásához csak hagyományos festő szerszámokra van szükség. Repedésáthidaló, rugalmasan eltömíti, illetve áthidalja a meglévő repedéseket (max. 5 mm). Szakadási nyúlása 250%.

ALAPFELÜLET JELLEMZŐI

Az alapfelület teljesen szilárd, sérülésmentes, por- és szennyeződésmentes, valamint teljes rétegvastagságában száraz legyen. A felület legyen sík, homogén. Kültéri aljzatok esetén a felület lejtése minimum 1% legyen. A falcsatlakozások mentén hajlaterősítés szükséges. Amennyiben a fogadó felület negatív víznyomásnak van kitéve, a szigetelés nem alkalmazható.

ALAPOZÁS

A WASSER-SEAL folyékony fóliát  max. 25–30%-ban csapvízzel hígítva alapozzunk egy rétegben.  A termék párás, ködös, esős időben, illetve tűző napon nem alkalmazható. Felhordása és száradási ideje alatt a felületi és léghőmérséklet +5°C–+25 °C között legyen. A felületet a kötés ideje alatt csapadék nem érheti!

FELDOLGOZÁS MÓDJA

1. réteg: WASSER-SEAL folyékony fóliát jól keverje fel fúrógépbe fogott keverőszárral. Majd ecsettel, hengerrel, vagy szórópisztollyal hordjuk fel a teljes felületre. Ügyeljünk a teljes fedettségre és az egyenletes anyageloszlás érdekében kétirányú kenést végezzünk. A második réteg felhordása előtt, várjuk meg a teljes kiszáradást, mely 4-6 óra, a páratartalom és a hőmérséklet függvényében.
2. réteg: WASSER-SEAL folyékony fóliával záró réteget alakítunk ki az 1. rétegnél alkalmazott technológiával. Az anyag hígítása nélkül a teljes felületet szórjuk, vagy hengerrel lekenjük. Burkolás előtt várja meg a folyékony fólia teljes kiszáradását, amely 24 óra a páratartalom és a hőmérséklet függvényében. Javasolt ragasztó a folyékony fólia esetén SUPERFLEX C2TE – CSEMPE-, ÉS JÁRÓLAP RAGASZTÓ és a PREMIUM C2TE S1 – CSEMPE-, ÉS JÁRÓLAP RAGASZTÓ használata.

FONTOS TUDNIVALÓK

Amennyiben a szigetelendő felületet nagy nedvszívású, úgy javasolt a 3 rétegben történő alkalmazás. A WASSER-SEAL folyékony fólia párás, ködös, esős időben, illetve tűző napon nem használható. A WASSER-SEAL folyékony fólia felhordásához +5°C–+25 °C közötti hőmérséklet javasolt. Felhordása és száradási ideje alatt a felületi és léghőmérséklet +5°C alá nem süllyedhet, s ez idő alatt csapadék sem érheti. A rétegvastagság, hőmérséklet és a páratartalom befolyásolja a száradási időt. Magas páratartalom és alacsony hőmérséklet késlelteti, magas hőmérséklet gyorsítja a kötést és a szilárdulást. A termékeinkhez más anyagot házilag hozzáadni nem szabad! Padlófűtéssel ellátott felület esetén az anyag bedolgozása és kötésideje alatt a fűtés ne üzemeljen! A termék felhasználása szakértelmet igényel! Kérjük, hogy a tájékoztatóban leírtakat gondosan olvassák át, munkavégzés közben vegyék figyelembe, mert a gyártó csak a technológiai előírásoknak megfelelően, szakember által, az előírt jó minőségű felületre felhordott termékre vállal garanciát! Feltétlenül tartsák be az idevonatkozó szakmai előírásokat! A kivitelezésből, illetve annak körülményeiből (felület, szerszám, időjárás, stb.), hiányosságaiból eredő károkért a felelősség nem a gyártót terheli!

MINŐSÍTÉSEK/TERMÉKSZABVÁNY

ÉMI TÜV SÜD Kft. 2006/2:00182 V.J.
Azonosító szám: 2006/000523–1

MŰSZAKI ALAPADATOK
Anyagigény: 0,3–0,5 l /m2/2 réteg a felülettől és a szívóképességtől függően.
Az anyagigény tájékoztató jellegű, kis mértékben eltérhet a megadott mennyiségtől, a munkavégzési technológiától és az alapfelülettől függően.
Hígítás:
csak első rétegben csapvízzel max. 25–30%-ban.
Javasolt rétegszám: 2-3 réteg.
Felhordás eszközei: ecset, henger, szórópisztoly.
Átvonhatóság: 4-6 óra.
Járható/Burkolható: ~24 óra.
Hőmérséklet: +5°C – +25°C között.
Páratartalom:  a megadott értékek 42% relatív páratartalom mellett 20°C-on értendőek.
Színválaszték: fehér.
Kültéri/beltéri: kültéri, beltéri felhasználásra.
Tűzvédelmi besorolás: Tűzveszélyes

További információk

Tömeg 2 kg
Méretek 50 × 50 × 50 cm
Gyártó

KING STONE

Termékcsoport

Vízszigetelések

Alkalmazási terület

üzemi és csapadékvíz elleni vízszigetelőként alkalmazható, hidegburkolatok alá, oldalfalakon és aljzatokon, gipszkarton szerkezeten

Felhasználás

kültéri és beltéri

Anyagigény

0,3–0,5 l /m2/2 réteg a felülettől és a szívóképességtől függően

Higítás

csak első rétegben csapvízzel max. 25–30%-ban

Javasolt rétegszám

2-3 réteg

Felhordás eszközei

ecset, henger, szórópisztoly

Átvonhatóság

4-6 óra

Járható, burkolható

~24 óra

Hőmérséklet

#ERROR!

Páratartalom

a megadott értékek 42% relatív páratartalom mellett 20°C-on értendőek

Színválaszték

fehér

Tűzvédelmi beosorolás

tűzveszélyes

Kiszerelés

4 l, 8 l

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„KING STONE WASSER-SEAL folyékony vízzáró fólia” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük