Shopping Cart

Hívj minket bátran: +36 70 561 8467

Free worldwide shipping on all orders over $50

Kéziszerszámok

A jó kéziszerszámok ismérvei

Minden olyan eszköz, amit kézben tartunk használat közben, valamint hálózatra kapcsolt állapotban is könnyen áthelyezhető, kéziszerszámnak minősül. A hagyományos kéziszerszámok biztonságos és eredményes használatához szakértelemre van szükség. Gyakorlat hiányában elektromos eszközökkel is helyettesíthetők.

Ideális esetben a jó szerszám tartós, több évig is használható. A szerszámok megfelelő kiválasztásánál figyelembe kell venni a megmunkálandó munkafelület anyagát. Az ergonomikus és csúszásmentes szerszám elősegíti a kényelmes munkavégzést és az optimális erőátvitelt. Használat előtt érdemes megbizonyosodni a szerszám minőségéről.

Kéziszerszámok
Egy rosszul megmunkált darab akár sérülést is okozhat.

A festéshez, felületkezeléshez szükséges festőszerszámok, mint például az ecsetek, festőhengerek, kaparók, kiválasztásánál magas minőségű alapanyagokból gyártott, akár több éven keresztül is használható eszközöket érdemes választani. Természetesen a használt anyagok állagának és jellegének megfelelően az igényes munkavégzés eléréséhez.

Kéziszerszámok
A precíz és hibátlan munkavégzés kiváló szerszámok használatával garantált.

Az építőipari munkafolyamatok során az anyagok megmunkálásánál, beépítésénél minőségi eszközök használatával gyorsabbá és könnyedebbé válik a munkavégzés. Hogy milyen szerszámtípusokat használunk az adott tevékenység fajtája határozza meg.

Vegyünk egy egyszerű példát. Egy olyan munkafolyamatot, mely során erőkifejtésre van szükség, mely egy tárgy formálására, elmozdítására történik. Amennyiben a cél a tárgy formálása, a kalapács méretét ennek tudatában kell megválasztani. Amikor egy tárgy elmozdítása a cél, a kalapács méretének kiválasztása attól függ, hogy milyen súlyú és nehézségű tárgy milyen közegbe jut.

A kalapács használatának legfontosabb szempontja, hogy megfelelő erővel tudjon ütni, de ne legyen nehéz megemelni, illetve mozgatni.

Nyújtson precíz és gyors munkát! Ismerkedjen meg kéziszerszám kínálatunk széles skálájával!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Free Worldwide shipping

On all orders above $50

Easy 30 days returns

30 days money back guarantee

International Warranty

Offered in the country of usage

100% Secure Checkout

PayPal / MasterCard / Visa