REVCO REMIX GRÁNIT lábazati és díszítővakolatok
16 408 Ft 14 710 Ft Opciók kiválasztása
Akció!

REVCO REMIX GRÁNIT lábazati és díszítővakolatok

14 710 Ft

-10%

REVCO REMIX GRÁNIT lábazati és díszítővakolatok, Alkalmazási terület: épületek külső-belső falazatainak díszítésére, lábazatok, kerítések, homlokzati hőszigetelő rendszerek fedővakolására

Ingyenes házhoz szállítás Budapesten 100 000 Ft feletti rendeléseknél

 • Akár 14 napos vételár-visszatérítés
 • Gyors, biztonságos kiszállítás, nagy tételben is
Garantáltan biztonságos fizetés

Barion, hosziget.com

REVCO REMIX GRÁNIT lábazati és díszítővakolatok tulajdonságai

Ezek a termékek egyedileg az önök kérésére kerülnek gyártásba, ezért a 14 napos elállási jog nem vonatkozik ezen termékekre.

REVCO REMIX lábazati- és díszítővakolat gyárilag előkevert, tulajdonságjavító adalékokat tartalmazó, vödrös kiszerelésű műgyanta diszperziós folyékony kötőanyag és 4 tasak színezett ásványi szemcse keverékéből létrehozható, dekoratív, jól mosható, könnyen feldolgozható lábazati vékonyvakolat.

Alkalmas régi és új épületek külső, illetve belső falazatainak díszítésére, valamint lábazatok és kerítések, homlokzati hőszigetelő rendszerek fedővakolására.

REVCO REMIX rendszer egyedisége, hogy a gyári keveréssel megegyező minőség, akár a felhasználás helyszínén is kikeverhető, hibalehetőség nélkül, már 1 vödörnyi mennyiségben: A 4 kg kötőanyaghoz 4 tasak tetszőlegesen kiválasztott kőzúzalékot kell önteni, majd megfelelő keverőgéppel elkeverve máris használatra kész vakolatot kapunk.

A 13 féle alapszínnek köszönhetően összesen 1248 féle színkombinációban állítható elő.

MŰSZAKI TÁJÉKOZTATÓ

Alapfelület jellemzői

Az alapfelület por- és szennyeződésmentes, valamint teljes rétegvastagságában száraz legyen. Vakolt felület és beton falazat esetén az alapfelület legyen terhelhető, mozgás- és zsugorodásmentes. A felületnek simítottnak vagy gletteltnek kell lennie. A meglazult, sérült rétegeket, festékmaradványokat távolítsuk el, majd a felületen lévő hibákat az alapozást megelőzően javítsuk ki. Ugyanakkor ügyeljünk arra, hogy a javított részek a már meglévő felülettel azonos struktúrájúak legyenek. A gránit vakolat nem alkalmas a felület hibáinak javítására. A hibajavítást cementhabarccsal, illetve cement kötőanyagú glettel végezhetjük.

Vízszintes, illetve közel vízszintes felületek bevonására nem javasolt. Amennyiben a fogadó szerkezet tartós nedvességterhelésnek van kitéve, a vakolat nem alkalmazható.

Előkészítés és alapozás

A falfelület alapozását a vakolás előtt 24 órával végezzük el. Ügyeljünk az alapozó egyenletes felhordására, illetve arra, hogy az alapozó teljesen szilárd legyen a munkálatok megkezdése előtt. Az anyagszükséglet meghatározása alapján készítsük ki az egybefüggő falfelülethez szükséges mennyiséget. A termék természetes eredetű ásványi anyagokat tartalmaz, ezért utórendelésnél, illetve különböző gyártási dátumú köveknél árnyalatnyi színeltérés lehetséges. Az épület egyes oldalain azonos gyártási dátumú REMIX köveket (2,75 kg-os tasak) használjon, vagy a különböző gyártási dátumú REMIX kőből készült keveréket egy nagyobb edényben keverje össze. Ezt a folyamatot fúrógépbe fogott keverőszárral végezzük. Utórendelés mindig a korábbi vásárlás helyszínén történjen. A túlzott keverés az anyag felhabosodásához és elszíneződéséhez vezet. A fal nem megfelelő vízszigetelése esetén a lábazati vakolat nem alkalmazható.

Nedvszívó alapfelületek esetén REVCO PRIMER falimpregnálóval alapozzunk, kevésbé nedvszívó, sima felületen (hőszigetelő rendszer ragasztó) REVCO PRIMER vakolatalapozóval.

Felhordás

A felhordás eszköze: Csak rozsdamentes glettvas! A szerszámok használat után közvetlenül vízzel tisztíthatóak.

A felhordás módja: A szemcse átmérőnél nagyobb vastagságban, egyenletesen felhordott REVCO REMIX lábazati díszítővakolatot rozsdamentes glettvassal gletteljük el. Mindig egy irányba simítsuk. A felületet az elszürkülés elkerülése végett ne simítsuk túl sokáig, illetve ügyeljünk arra, hogy ne húzzuk szét a szemcséket.

Munkahézagot színhatár képzésnél szalagozással, vagy az élek mentén képezzünk.

Ne alkalmazzuk az anyagokat erős napsütésben, esőben, fagyban, erős szélben és párás időben, mert ezek a felhordási száradási idő után a szilárdság csökkenését és repedéseket okozhatnak. A felhordást követő egy hétig óvjuk a felületet a szélsőséges időjárási hatásoktól. A felületen végrehajtott utólagos javítások, foltszerű elszíneződést eredményezhetnek. A megjelenő tejszerű elszíneződés a száradással letisztul.

A szerszámokat és a keverő edényt használat után, az elcsöppent anyagot azonnal, vízzel le kell mosni, mert az anyag száradás után csak mechanikai úton távolítható el.

Műszaki adatok

Anyagszükséglet:

REVCO REMIX és Mini Gránit: 1 mm vakolat 3,5 kg/m2

REVCO REMIX és Gránit: 2 mm vakolat 5,5 kg/m2

A megadott anyagszükségletek sima alapfelületre vonatkoznak. Anyagszükséglettel kapcsolatos felelősséget nem áll módunkban átvállalni.

Hígítás: Nem szükséges.

Feldolgozási hőmérséklet: A feldolgozáskor és a száradás alatt a levegő és a falfelület hőmérséklete is +5°C – +25°C között legyen!

Teljes száradási idő: 12 óra

A megadott értékek 20°C-on, és 42%-os relatív páratartalom mellett értendők. Az időjárás változásával, alacsonyabb hőmérséklet és magasabb páratartalom esetén, a száradási tulajdonságok meghosszabbodnak, magasabb hőmérséklet és alacsonyabb páratartalom esetén a száradási tulajdonságok csökkennek.

Átvonhatóság: A felület a későbbiek folyamán REVCO REMIX lábazati díszítővakolattal, illetve REVCO EXTERIOR kültéri falfestékkel átvonható.

Tisztítás: Amennyiben szükséges, finom szőrű kefével, tiszta vízzel, zsíros szennyeződés esetén enyhe mosószeres vízzel tisztítható.

Eltarthatósági idő: Eredeti bontatlan csomagolásban, fagymentes helyen, a gyártástól számított 1 évig. A gyártási dátum a vödör oldalán található.

Kiszerelés: nettó 15 kg

CE jelölt termék, az EN 15824:2009 harmonizált szabvány alapján a szerves kötőanyag tartalmú külső és belső vakolatok követelményei szerint:

Tapadó szilárdság: 1,3 MPa

Vízáteresztő képesség: W2

Páradiffúzió: V2

Hővezetési tényező, λ: 0,67 W/mK

Tűzvédelmi osztály: C

Tűzveszélyességi osztály: Nem tűzveszélyes osztályba tartozik.

Tudnivalók

A száradó anyagot óvni kell közvetlen napsütéstől, huzattól, fagytól, csapó esőtől, 30°C feletti hőmérséklettől.

A feldolgozás előtt feltétlen olvassa el a vödrön lévő feliratot és az anyaghoz tartozó műszaki tájékoztatót! Műszaki leírásunk feltételezi, hogy termékeinket képzett szakemberek használják. A terméket és az ismertetőt eddigi legfrissebb tapasztalataink és ismereteink alapján készítettük, ez azonban nem mentesíti a felhasználót előzetes gyakorlati próba és szín ellenőrzés elvégzése alól. A felhordás megkezdése után színreklamációt nem fogadunk el.

A mintaanyagokon lévő színek tájékoztató jellegűek, a feldolgozásából és az időjárási különbségből adódóan a teljes színazonosság nem garantálható.

Ügyeljünk arra, hogy bőrre, szembe ne kerüljön, ha mégis előfordul, bő vízzel mossuk le, szükség esetén forduljunk szakorvoshoz.

Figyelem!

Az „N” natúr kő egy természetes színű kőzúzalék, ebből adódóan a színe eltérhet a mintákon megadottól.

A kizárólag „W” színű kövek keverése esetén (WWWW) a termék enyhén sűrűbb állagú, a könnyebb feldolgozhatóság érdekében adjon hozzá 1-2 dl csapvizet vagy REVCO REMIX kötőanyagot vödrönként.

REVCO REMIX GRÁNIT lábazati és díszítővakolatok adatai

 • Szín: Antracit, Barna, Sötétszürke, Sötétbarna, Fekete, Szürke, Homok, Világosszürke, Okker, Piros, Terra, Fehér
 • Gyártó: REVCO
 • Termékcsoport: Lábazati díszvakolatok
 • Alkalmazási terület: épületek külső-belső falazatainak díszítésére, lábazatok, kerítések, homlokzati hőszigetelő rendszerek fedővakolására
 • Anyagösszetétel: gyárilag előkevert
 • Kiszerelés: 15 kg
 • Anyagigény/m2: 3,5 kg
 • Anyagszükséglet: REVCO REMIX és Mini Gránit – 1 mm vakolat 3,5 kg/m2, REVCO REMIX és Gránit – 2 mm vakolat 5,5 kg/m2
 • Kiadósság/kiszerelés: 4m2
 • Felhasználhatóság: kültéri, beltéri
 • Felhordható: rozsdamentes glettvas
 • Higítás: nem igényel
 • Feldolgozási hőmérséklet: feldolgozáskor és a száradás alatt a levegő és a falfelület hőmérséklete is +5°C – +25°C között legyen
 • Teljes száradási idő: 12 óra
 • Átvonhatóság: a felület a későbbiek folyamán REVCO REMIX lábazati díszítővakolattal, illetve REVCO EXTERIOR kültéri falfestékkel átvonható
 • Eltarthatósági idő: a gyártástól számított 1 évig
 • Tapadó szilárdság: 1,3 MPa
 • Vízáteresztő képesség: W2
 • Páradiffúzió: V2
 • Hővezetési tényező, λ: 0,67 W/mK
 • Tűzveszélyességi osztály: nem tűzveszélyességi osztályba tartozik

Dokumentáció

További REVCO termékeinket megtalálja itt:

Vagy látogassa meg Facebookunk további információkért!

További információk

Tömeg 15 kg
Méretek 50 × 50 × 50 cm
Gyártó

REVCO

Termékcsoport

Lábazati díszvakolatok

Alkalmazási terület

épületek külső-belső falazatainak díszítésére, lábazatok, kerítések, homlokzati hőszigetelő rendszerek fedővakolására

Anyagösszetétel

gyárilag előkevert

Kiszerelés

15 kg

Anyagigény/m2

3,5 kg

Anyagszükséglet

REVCO REMIX és Mini Gránit – 1 mm vakolat 3,5 kg/m2, REVCO REMIX és Gránit – 2 mm vakolat 5,5 kg/m2

Kiadósság/kiszerelés

4m2

Felhasználhatóság

kültéri, beltéri

Felhordható

rozsdamentes glettvas

Higítás

nem igényel

Feldolgozási hőmérséklet

feldolgozáskor és a száradás alatt a levegő és a falfelület hőmérséklete is +5°C – +25°C között legyen

Teljes száradási idő

12 óra

Átvonhatóság

a felület a későbbiek folyamán REVCO REMIX lábazati díszítővakolattal, illetve REVCO EXTERIOR kültéri falfestékkel átvonható

Eltarthatósági idő

a gyártástól számított 1 évig

Tapadó szilárdság

1,3 MPa

Vízáteresztő képesség

W2

Páradiffúzió

V2

Hővezetési tényező, λ

0,67 W/mK

Tűzveszélyességi osztály

nem tűzveszélyességi osztályba tartozik

Szín

antracit, barna, fehér, fekete, Homok, okker, piros, sötétbarna, Sötétszürke, szürke, Terra, Világosszürke

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„REVCO REMIX GRÁNIT lábazati és díszítővakolatok” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük