Barion Pixel
Kosár

Rólunk

Miben rejlik cégünk sikere és vásárlóink boldogsága?

A kezdet

Legyünk elégedettek!

Két Lászlónk, Iván László és Selmeci László 2003-ban alapították meg cégünket. Saját álmaink és a vásárlói igények megvalósításának találkozását tűztük ki célnak. Szállítmányozó vállalkozásként kezdtük meg tevékenységünket. Kitartásunk, hozzáállásunk, válogatott csapatunk tehetsége és a munkafolyamatok során is otthonos hangulat segítségével 2008 óta már komplett hőszigetelő rendszerek forgalmazásával is foglalkozunk. Szolgáltatásink és termékpalettánk folyamatosan bővül.

A jelen

Fokozzuk az elégedettséget!

Létrehoztuk webshopunk, mely a legnagyobb precizitással tudja kiszolgálni a vásárlói igényeket. Egyszerű, biztonságos és könnyedén kezelhető webáruházunk gyors és élvezetes vásárlást tesz lehetővé vevőink számára. Logikus és átlátható termékstruktúrát, egyszerű és érthető fizetőrendszert fejlesztettünk és tökéletesítettünk a pofonegyszerű vásárlás megvalósításához.

A jövő

Kimaxoljuk az elégedettséget!

Folyamatosan figyelemmel kísérjük és elemezzük vevőink visszajelzéseit, hogy továbbra is kimagasló kiszolgálást biztosítsunk számukra. Szakértő csapatunk a jövőben is elkötelezetten fog dolgozni azon, hogy pontosan azokat a termékeket kínálja, azokat a szolgáltatásokat nyújtsa, melyek maximálisan kielégítik vevőink igényeit, konkrét megoldást nyújtanak problémáikra.
Legyünk minél többen minél elégedettebbek!

I’m so happy with the service from Shoptimizer – my order was delivered within 48 hours and the thought and care they put into their products really stands out. Plus, their support is just awesome!
Sean Walsh
London, UK
Fabulous top bought as a birthday gift for a friend who wears it almost every day. Smart packaging which looks exciting and special. Very good on delivery. Will purchase it again as a gift and for myself!
Astrid Sorensen
Oslo, Norway

In the press

Országos házhoz szállítás

Magyarország egész területén szállítunk

Egyszerű garanciális ügyintézés

Akár 14 napos elállási jog

Rendeljen bárhonnan

Bármilyen okos eszközét támogatjuk

100%-osan biztonságos fizetés

BARION - szuperkorszerű és szuperbiztonságos